16-03-12

Star Wars: The Old Republic (Dag 27)

star-wars-the-old-republic-logo.jpg

Aha!  De servers zijn weer online!

We vliegen er meteen in.  We moeten vandaag een slavenopstand de kop indrukken, uitzoeken wat er met een vermiste groep soldaten is gebeurd én inbreken in het domein van een afvallige Sith.  Wat een job!

De slavenopstand blijkt makkelijk.  We ontdekken dat de leiders van de opstandelingen zelf in het geniep slavenhandelaars zijn.  We besluiten om hen af te persen met die kennis.  Stop de opstand, of we maken onze info aan de opstandelingen bekend.  Simpel, maar het werkt.

De verdwenen soldaten zijn een ander paar mouwen.  Ze zijn blijkbaar ontvoerd door de afvallige Sith wiens domein we moeten binnendringen.  Twee vliegen in één klap dus.  Eens binnen krijgen we het aan de stok met het privéleger van de heer des huizes.  Een zwaar gevecht later ontdekken we dat de verdwenen soldaten stuk voor stuk zijn omgebouwd tot moordlustige robots.  We kunnen ze het zwijgen opleggen met een druk op een strategisch geplaatste knop.  

Net nu we denken dat we klaar zijn, komt er een bonusmissie voorbijwaaien.  Vernietig vijfenveertig leden van de privémilitie en vernietig daarna de experimentele reuze-oorlogsrobot die hier op wacht staat...  We kunnen de XP wel gebruiken, dus gaan we zuchtend aan de slag.

MindBender

De commentaren zijn gesloten.