26-01-12

Star Wars: The Old Republic (Dag 10)

SWTOR

Dag tien!  Tien dagen lang zijn we al verknocht aan SWTOR.  We willen het jubileum al vieren, maar nog voor we ideeën hebben over het hoe, geeft onze mailbox een bliepje.  Post.  Van SWTOR.  Omdat we er al sinds het begin bijzijn, hebben de makers besloten om ons een medaille op te spelden.  De medaille geeft ons ook meteen het recht om de titel "Founder" achter onze naam te plaatsen.  Ongetwijfeld kregen tienduizenden andere gamers net dezelfde mail, maar we voelen ons toch speciaal.

Maar genoeg gemijmerd over jubileums en medailles.  Een Sith wordt niet sentimenteel!  Bikkelhard moeten we zijn vooraleer we weer met Dace, onze Sith warrior, op pad trekken.  We halen ons onze ergernissen van de dag voor de geest en plotsklaps zijn we er klaar voor.

Vandaag is het een grote dag.  Dace mag gevangenen berechten.  Drie gevangenen mogen hun zaak bepleiten voor de ongenadige Sith.  Na hun verhaal krijgen we de keuze: vrijlaten, doden of een kans geven in een gewapend gevecht.  We geven iedere gevangene de kans om zijn betoog te doen, maar in ons hoofd weten we al hoe het zal aflopen.  Shado kiest drie keer voor de doodstraf.  Onze innerlijke Sith kirt van plezier.

Terug bij onze meester wordt ons enthousiasme snel getemperd.  Volgens hem verdiende slechts één van de gevangenen te sterven.  Nummer twee kon hertraind en geïndoctrineerd worden en de derde was onze tijd niet waard.

Met hangend hoofd en schaamrode kaken begeven we ons naar buiten.  Niemand kan het aan dat een leraar zijn acties zomaar afkeurt, zelfs een Sith niet.  We zullen de wildernis intrekken en daar een waardige dood zoeken!  We zullen...  Hé!  een ruimteschip...  Ik vraag me af of...  Jawel, we kunnen de ruimte in!  Onze schaamte en zoektocht naar een waardige dood zijn vlug vergeten, en we starten de motoren...

Dace zonder toezicht achter de stuurknuppel van een shuttle?  Loopt dat wel goed af?  Dat komen we morgen te weten!

MindBender

De commentaren zijn gesloten.