16-01-12

Star Wars: The Old Republic (Dag 4)

Toen jullie onze avonturen laatst lazen, lag Shado bloedend op de grond.  Onze zelfgemaakte premiejager leek nauwelijks bestand tegen een klein beetje overmacht, het watje!

Dus besloten we het maar over een andere boeg te gooien.  Wie in het Star Wars universum kan een beetje overmacht wel aan?  Wie zijn door en door slecht, bad-ass en zien er nog eens ontzettend cool uit ook?  Juist ja, de Sith!

The Old republic laat ons toe drie verschillende profielen aan te maken.  We schuiven Shado aan de kant (Tot ziens, slappe smurf!) en maken een nieuwe Sith Warrior aan.  Een rode, boomlange, Schwarzenegger-look-a-likende Sith Warrior.  We dopen onze creatie Dace Xerxes en trekken er op uit.  

SWTOR, Sith

Al gauw blijkt dat Dace niet met zich laat sollen.  We zijn gewapend met een voorloper van het lichtzwaard en wie ons pad kruist ligt al gauw in mootjes gehakt aan ons voeten.  We lossen een probleem met grafrovers op, roeien nog wat ongedierte uit in de graftombes van onze thuisplaneet en vinden als kers op de taart een veel krachtiger zwaard.  Tjonge, wat is dit leuk!  En dan te denken dat we al drie dagen hebben verspild aan die premiejager!

Dag 5 belooft boosaardig leuk te worden...

MindBender

De commentaren zijn gesloten.